Blog

Latest News

We are a young and creative company and we offer you fresh business ideas for your team and company.
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
Yayladağı Belediyesi Ziyareti

HASİAD olarak @yayladagibel Başkanı Sayın @mehmetyalcin.82 ‘ın daveti üzerine Yayladağı ilçemizde üyelerimiz ve Yayladağı STK Başkanlarının katılımlarııyla kahvaltıda bir araya gelerek Yayladağı Belediyesi’nin faaliyetleri ve bölgedeki iş imkanları ve yatırımlar ile ilgili istişarelerde bulunduk. Akabinde Yayladağı Çileği ve kültür mantarı tesisi ile Kadın Kooperatifi’ni ziyaret ettik. Misafirperverliğinden dolayı teşekkür ediyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyoruz.

Antakya Kültürünü Yaşatma Derneği

@liderpatronlar Birliği Başkanı Mustafa Karademir ve Birlik Üyeleri, Hatay programları kapsamında hemşerimiz Antakya Kültürünü Tanıtma ve Yaşatma Derneği Başkanı Ahmet Kara ile birlikte derneğimizi ziyaret ettiler. Ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Dernek Üyemizden Onurlandıran Haber

Dernek Üyemiz Selim Mirioğlu’nun sahibi olduğu Özmirioğlu Pamuk Yağ Küspe San. ve Tic. A.Ş @istanbulsanayiodasi ‘nın açıklamış olduğu İSO 2. Büyük 500 listesinde yer almıştır.Bu başarıda emeği geçen başta üyemiz ve tüm çalışanlarını kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.